Menu

Om os

Sko: De er ikke blot en del af vores navn, de er vores besættelse. Ikke alene er vi her for at tilbyde dig en enestående sko-shopping oplevelse, er vi forpligtet til at tilbyde en helt enestående udvalg af de hotteste stilarter fra alle de must-have brands. På vores hjemmeside finder du premium og populære mærker som Adidas, Anne Klein New York, Born, Clarks, Converse, Crocs, Dansko, DC Shoes, Donald J Pliner, Kors Michael Kors, New Balance, Steve Madden, Via Spiga og andre. Uanset din sko behov, kjole sko som pumper eller oxfordsko, atletisk sko som løbere eller klamper, eller støvler fra ankel til knæ-høj, har vi du dækket.

Nikefreerunskodk-2013.com Sko Company er en $ 2,6 mia global, fodtøj virksomhed, der sætter forbrugerne og deres behov først, ved at målrette det strategiske sund levevis, Contemporary Fashion og Familie platforme. Vi har mere end 130 års erfaring, lidenskab og produktinnovation. Vi er en myndighed i afslappet og fitness sko, og hvert år mere end 110 millioner forbrugere besøge vores 1.100 Berømte Fodtøj gemmer de nyeste stilarter til en værdi.

På shoes.com, er vi forpligtet til at give hver enkelt kunde med den bedst mulige service. Fra personlig assistance til praktisk, real-time for sporing, er shoes.com fokuseret på kundetilfredshed.

Vi ved, du deler vores passion for fodtøj. Du er velkommen til at kontakte en af vores kundeservice med eventuelle spørgsmål eller kommentarer via e-mail.